Back Back Nieuws

Nieuwe congresbedrijven geclassificeerd

01 oktober 2007
APS Vergadercentrum in Utrecht en Golden Tulip & Tulip Inn Zoetermeer Centre hebben het het predikaat geclassificeerd congresbedrijf gekregen van de organisatie Het Erkende Congresbedrijf.

APS Vergadercentrum is geclassificeerd als een 3-hamervergaderaccommodatie

en Golden Tulip & Tulip Inn Zoetermeer Centre als 4-hamervergaderaccommodatie.

Alle geclassificeerde congresbedrijven voldoen aan de voorwaarden van de nationale congres- en vergaderclassificatie en bewijzen hiermee tot de ‘crème de la crème’ van de congresbranche te behoren. Voor de nationale congres- en vergaderclassificatie komen accommodatieverschaffers (congres- en vergaderaccommodaties) in aanmerking. Zij kunnen classificatie aanvragen bij Het Erkende Congresbedrijf. Aan de hand van een aantal criteria beoordeelt Het Erkende Congresbedrijf of zij als vergader- of als congresaccommodatie en met hoeveel hamers worden geclassificeerd.

Bij classificatie wordt het bedrijf ingeschreven in een register en mag het zich afficheren als geclassificeerd congresbedrijf. De classificatie is voor onbepaalde tijd geldig. Eenmaal per twee jaar toetst Het Erkende Congresbedrijf of het geclassificeerde bedrijf nog aan de gestelde normen voldoet. Op deze wijze blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!