Back Back Nieuws

Nieuwe Concept & Eventmanager voor Eventive|Eventmarketing

10 maart 2016
Eventive|Eventmarketing breidt het team uit met een nieuwe Concept & Eventmanager. Per 1 februari 2016 is Charlotte Bakkers (26) aan de slag gegaan bij het bureau voor eventmarketing in Amsterdam. Ze gaat zich hier voor diverse opdrachtgevers bezighouden met alle facetten van eventmarketing. 

Als Concept & Eventmanager denkt Charlotte mee met opdrachtgevers en voorziet hen van advies. Daarnaast bedenkt ze passende concepten en vertaalt die naar bijzondere events, acties en campagnes. 

Sterke toevoeging aan team
Afgestudeerd aan de Hotel Management School Maastricht, ging Charlotte in 2014 aan de slag als junior communicatie- en projectmanager bij DAILY BREAD Experience Communication. Hier ontwikkelde ze haar passie voor eventmarketing. Op zoek naar een nieuwe uitdaging, kwam ze bij Eventive terecht, waar ze haar passie voor events en het creëren van belevingen kan blijven ontwikkelen.

'Ik ben erg blij het team te kunnen versterken met Charlotte. Haar ervaring in eventmarketing komt zeer van pas bij de uitbreiding van Eventive. Met dit sterke team heb ik er alle vertrouwen in dat we ook in 2016 de geplande groei aankunnen', zegt Mariëlle van der Zouwen, Managing Director van Eventive|Eventmarketing.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!