Back Back Nieuws

Nieuwe Commercieel Directeur Efteling

03 november 2008
Per 1 januari 2009 is Carin van Berkel aangesteld als Commercieel Directeur van de Efteling. Van Berkel is momenteel nog werkzaam bij Holland Casino, als Directeur Marketing op het hoofdkantoor in Hoofddorp.

De van origine Brabantse Van Berkel over haar benoeming: “Met deze kans bij de Efteling wordt een droom waar, een sprookje komt uit. Ik voel me als Assepoester na het bal, het schoentje past!”

In haar nieuwe  functie is zij verantwoordelijk voor de Marketing en Sales van alle profit centers binnen de Wereld van de Efteling.

 

Als Commercieel Directeur van de Efteling is Van Berkel verantwoordelijk voor het realiseren van de geplande resultaten t.a.v. de bezoekersaantallen, omzet, marge en markt- en productontwikkeling voor Park, Theater (Musical), Evenementen en Verblijfsaccommodatie (Efteling Bosrijk, Golfpark en Hotel).

 

Met haar aantreden bestaat de directie van de Efteling uit 5 leden. Olaf Vugts is Directeur Imagineering, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het merk Efteling. Financieel Directeur is Daan van Baarsen en Fons Jurgens is Exploitatie Directeur. Per 1 juni 2008 kreeg Bart de Boer de leiding over de Efteling als nieuwe Directievoorzitter

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!