Back Back Nieuws

Nieuwe Chef Patissier Amstel Hotel

22 oktober 2008
Lionel Bethaz is benoemd tot Chef Patissier van het Amstel Hotel.  Hij is afkomstig van het met een Michelin ster bekroonde Restaurant Dôme in Antwerpen. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor het gehele patisserieassortiment van het hotel, inclusief Restaurant La Rive. Een man met een zeer indrukwekkende cv!

 

Lionel Bethaz: "Na twintig jaar in Frankrijk en België gewerkt te hebben, is het fantastisch om de overstap te mogen maken naar het prestigieuze Amsterdamse Amstel Hotel. Mijn brede ervaring, opgedaan in diverse hoogwaardige hotels, restaurants en patisserieën, maakt dat alle facetten van het patisserievak aanwezig zijn om de gehele patisserieafdeling naar een hoger niveau te tillen."

Bethaz heeft een indrukwekkende staat van dienst, hij werkte in verschillende sterrenrestaurants, waaronder Hotel Negresco in Nice (**), Restaurant Moulin de Mougins nabij Cannes (***), Restaurant Louis XV in Monaco (***) en Restaurant Alain Chapel in Mionnay, Frankrijk (**).


Hij deed ervaring op bij diverse top adressen, Pâtisserie Fauchon in Parijs en Pâtisserie Cottard in Antibes. Van 1994 tot 2002 had hij een eigen zaak.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!