Back Back Nieuws

Nieuwe chef-kok neemt leiding in Restaurant Purple

24 mei 2011
De culinaire hoogstandjes in Restaurant Purple van het Haagse Bel Air Hotel blijven imponeren en de smaakpapillen verrassen. Sinds drie maanden waait er een frisse culinaire wind door de keuken van Bel Air Hotel in Den Haag. Het hotel heeft een nieuwe chef-kok aangesteld. Onderleiding van Mike Meijer wordt Purple en haar gerechten naar een hoger niveau getild.

 

Culinaire carrière

Mike Meijer is aangesteld als nieuwe chef-kok bij Bel Air Hotel. Meijer begon zijn carrière meer dan twintig jaar geleden als chef de partie op de Holland America Line. Het hotelwezen is hem niet vreemd; Meijer is de afgelopen jaren werkzaam geweest als chef-kok bij het Grand Winston Hotel in Rijswijk en het Corona Hotel te Den Haag. Bij het Haagse Bel Air Hotel heeft hij de leiding over de keuken van het trendy Restaurant Purple.

 

Mix van klassiek en eigentijds

Bij Restaurant Purple in het Bel Air Hotel kan zowel genoten worden van een lunch als een diner. Het menu is veelzijdig en verrassend. De klassieke clubsandwich en een coquille met rode en gele bieten staan beiden op de kaart. Voor wie binnen een bepaald tijdsbestek wil lunchen, biedt Purple de tweegangen Express Lunch; dagelijks wisselend en binnen een uur geserveerd.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!