Back Back Nieuws

Nieuwe bestuursleden voor CLC-VECTA

01 juni 2016
CLC-VECTA Centrum voor Live Communication stelt haar nieuwe bestuursleden voor. Arno Wouters van Dehullu Projekt B.V. is benoemd tot Penningmeester en Mark Broeks van Euro Events B.V. tot Platformwoordvoerder Evenementen & Entertainment. Jean-Pierre Brouwers van JMT International is herbenoemd tot Platformwoordvoerder Beurzen.

Goede afspiegeling
De officiële benoeming van de bestuurskandidaten vond plaats tijdens de Algemene Ledenvergadering. ‘Met de toetreding van Arno en Mark hebben we opnieuw twee ervaren professionals aan het bestuur toegevoegd, die zeer gemotiveerd zijn om zich vanuit hun bestuurlijke rol in te zetten voor de vereniging. Het bestuur vormt hiermee wederom een goede afspiegeling van de branche en de leden van de vereniging’, aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

Achtergronden
Arno Wouters maakt onderdeel uit van het managementteam van Dehullu Projekt B.V. Vanuit zijn functie als Sales Director geeft hij leiding aan de commerciële afdelingen en de productieafdeling. Daarvoor is Arno ruim 10 jaar lang eigenaar geweest van Eltink Projektmeubilering. Mark Broeks is Commercieel Directeur van Euro Events B.V. Hij is eindverantwoordelijk voor alle commerciële en operationele zaken binnen de organisatie. Mark deed daarvoor reeds ruime ervaring op in de hospitality sector.

Huidige bestuur
Het dagelijks bestuur van de vereniging wordt aldus gevormd door Arjen Lemstra van BrancheContact, Voorzitter, Arno Wouters van Dehullu Projekt B.V., Penningmeester, en Jos van den Broek van Fijnevent, Secretaris. Tezamen met Jean-Pierre Brouwers van JMT International, Platformwoordvoerder Beurzen, Michiel Lindenbergh van Beurs van Berlage, Platformwoordvoerder Congressen & Vergaderingen, en Mark Broeks van Euro Events B.V., Platformwoordvoerder Evenementen & Entertainment, vormen zij momenteel het algemeen bestuur van de vereniging.

Aanleiding
Arno Wouters heeft de rol van Penningmeester overgenomen van Maarten van der Vaart (Tausch brand sensations) die na 2 succesvolle termijnen niet meer herkiesbaar was. De rol van Platformwoordvoerder Evenementen & Entertainment is, door het uitblijven van een geschikte kandidaat, de afgelopen periode door Arjen Lemstra gecombineerd met die van Voorzitter. Hij heeft zijn functie als Platformwoordvoerder tijdens de ALV overgedragen aan Mark Broeks.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!