Nieuwe all-day horecaformule Eindhoven Nieuwe all-day horecaformule Eindhoven
Back Back Nieuws

Nieuwe all-day horecaformule Eindhoven

20 september 2023

STR’EAT Bars & Kitchens opent eind 2023 op een iconische locatie ‘Het Veemgebouw’ op Strijp-S in Eindhoven. STR’EAT is een unieke plek op een iconische plaats. Een nieuwe huiskamer voor de mensen op Strijp-S, maar hiernaast ook voor heel Eindhoven en regio. Op een locatie die het verleden en het heden uitstraalt komen tien unieke keukens en drie onderscheidende barren samen op één opvallend mooie locatie; het Veemgebouw aan de Torenallee op Strijp-S.

In een robuuste industriële setting lees je in de ochtend je krantje met een heerlijke cappuccino of smoothie, dagvers gebak of verse croissantjes. Een plek om samen te komen met je zakenrelaties of om te werken. Ondertussen geniet je van heerlijke lunches uit de verschillende keukens. In de middag en avond is het dé plek om te borrelen, te proosten, op het terras te genieten of een hapje te eten. Er komen binnen ruim 200 zitplaatsen en op het gevelterras ruim 160.

Pakkende beleving

STR’EAT draait niet alleen om food of drinks, maar juist om de combinatie, in een onderscheidende en pakkende beleving. Een snelle hap kan, maar uitgebreid borrelen met speciaalbieren en de beste cocktails in combinatie met shared dining kan ook. Er worden geen disposables gebruikt, enkel glas en servies.

Events

STR’EAT is een vernieuwende ‘all day’ horecaformule voor verschillende doelgroepen en sluit maximaal aan bij bestaande evenementen in Eindhoven en Strijp-S, maar zal zelf ook actief worden op het gebied van passende events binnen het concept. Denk aan speciaalbier events, food thema events, speciale proeverijen, food en drinks demonstraties en laagdrempelige live optredens.

Kitchens

Tien onderscheidende keukens bieden een uniek food totaalconcept. Graag zien hoe de chefs de gerechten bereidt? Neem plaats aan de bar aan een van de keukens. Alle keukens hebben een eigen identiteit en uitstraling, elk concept heeft zijn eigen menu en specialiteit. Negen keukens zullen een vaste invulling krijgen en één keuken zal worden ingericht met seizoenspecials, thema’s of de mogelijkheid bieden om bekende chefs uit te nodigen.

Bars

Drie unieke barconcepten, met een grote centrale bar, zorgen samen voor een aantrekkelijk en onderscheidend aanbod.  Van de warme dranken, een ruim aanbod een speciaalbieren, frisdranken en top huiswijnen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!