Back Back Nieuws

Nieuwe aanwinst voor Ahoy

14 januari 2008
Door een fikse uitbreiding aan evenementen heeft Ahoy haar personeel uitgebreid met nieuwe gedreven mensen die passen in de evenementenwereld van Ahoy.



Op het gebied van Projectmanagement zijn er de afgelopen weken twee collega’s ter versterking van het bestaande team bijgekomen: Manon Wellink, die 7 jaar vergelijkbare ervaring heeft opgedaan in het Gelredome en Miriam Hijbeek, die ruim 3 jaar bij het Circustheater in Scheveningen werkte. Zij zullen opdrachtgevers bij Ahoy gaan adviseren en begeleiden bij de voorbereiding en uitvoering van evenementen. Daarnaast zal Nynke Zijlstra zich binnen de afdeling Marketing & Sales als sales manager gaan richten op new business.

Ahoy faciliteert niet alleen, maar organiseert zelf ook evenementen op grote schaal. De afgelopen maanden zijn verschillende personen toegevoegd aan deze tak. Connie van Rossum is de opvolgster van Auke Heins, die binnen Ahoy zo'n 5 jaar als communications manager communicatief verantwoordelijk was voor met name de vakbeurzendie in eigen regievan Ahoy worden georganiseerd. Van Rossum was hiervoor werkzaam bij Omniversum en bij communicatiebureau IN10.

Sinds september is Ahoy ook twee accountmanagers rijker. Richard Klein is aangetrokken als accountmanager voor het ABN AMRO World Tennis Tournament en Leisure en Sport Totaal. Hij heeft meerdere jaren ervaring opgedaan als accountmanager in de 'leisure industrie'. Nicole Buissing is al jaren werkzaam in de beurzenwereld; zij was al eerder werkzaam bij Ahoy op het gebied van vakbeurzen en is nu net als Klein, accountmanager voor het tennis toernooi.


Tot slot is Angelie Kaag per 1 januari jongstleden bij Ahoy gestart als event manager waar zij een aantal consumentenproducties in portefeuille heeft. Kaag was hiervoor actief bij Skills Netherlands waar zij onder meer verantwoordelijk was voor Skills Masters, een evenement georganiseerd in combinatie met Ahoy. 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!