Back Back Nieuws

Nieuwe aanstellingen bij Jaarbeurs Utrecht

27 april 2012
Het creëren en faciliteren van fysieke ontmoetingen tussen mensen. Daar draait het allemaal om bij Jaarbeurs Utrecht. En om dat verder uit te bouwen heeft Jaarbeurs Utrecht haar gelederen versterkt met de komst van Pieter Simons en Frank Hensens.

 

Pieter Simons

Pieter Simons is vanaf 16 april aan het management Jaarbeurs Utrecht toegevoegd. In zijn nieuwe rol als Business Developer wordt hij verantwoordelijk voor het (mede)initiëren en verwerven van new business en het ontwikkelen van nieuwe concepten en modellen met de focus op High Five.

 

High Five

High Five is zowel een alles-in-een formule als een fysieke plaats binnen Jaarbeurs Utrecht. High Five biedt hiermee een intieme beursomgeving met de mogelijkheid om op eenvoudige en betaalbare wijze (all-in prijs) de juiste ambiance te creëren voor een beurs congres of event. Met de komst van Pieter wordt de propositie van Jaarbeurs Utrecht verder versterkt en uitgebouwd.

 

Ruime ervaring

Pieter Simons heeft de afgelopen 10 jaar bij Jaarbeurs Exhibitions & Media / VNU Exhibitions Europe gewerkt als achtereenvolgens project- en clustermanager op het IT portfolio en brengt ruim 20 jaar ervaring in de beurzen- en evenementenbranche mee (opgedaan bij o.a. Libema, Ahoy’ Rotterdam en Media Development Europe).

 

Frank Hensens

Frank Hensens is met ingang van 19 maart bij Jaarbeurs Utrecht van start gegaan in de functie van Manager Operations bij de business unit Beurzen en Evenementen. Frank Hensens zal in deze rol de volledige operationele organisatie rondom grootschalige beurzen en evenementen voor zijn rekening nemen. Frank is afkomstig van Madurodam, waar hij de functie van operationeel directeur vervulde, daarvoor bekleedde hij managementfuncties bij o.a. Center Parcs en Amsterdam RAI.

 

Op de foto: Pieter Simons (l) en Frank Hensens (r)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!