Back Back Nieuws

Nieuwbouw Hotel Papendrecht is gestart

18 november 2010
Na maanden van voorbereiding is deze week de officiële eerste paal geslagen van de bouw die het bestaande Golden Tulip Papendrecht zal vervangen. Het nieuwe hotel zal volgens planning begin 2012 openen als Apollo Hotel Papendrecht.

 

De feestelijke handeling werd in aanwezigheid van genodigden verricht door de heer Kees Koppenol, wethouder ruimtelijke ordening en bouwen van de gemeente Papendrecht. Vincent Pahlplatz, hoteldirecteur: ‘Het hotel geniet ruim 30 jaar een uitstekende reputatie op zowel de zakelijke- als particuliere markt. Met de start van de nieuwbouw creëren we een 4-sterren hotel dat deze positie verder zal versterken’.

 

Hotel blijft operationeel

De nieuwbouw van het hotel wordt naast de huidige locatie gerealiseerd. Het hotel blijft in handen van Next Real Estate B.V. en is middels een langlopende overeenkomst verhuurd aan Apollo Hotels & Resorts. Gedurende de verbouwing blijft het hotel operationeel onder de vlag van Golden Tulip, na de verbouwing gaat het hotel verder als Apollo Hotel Papendrecht. Het nieuwe hotel zal beschikken over 88 kamers, 9 multifunctionele vergaderzalen, een bar en restaurant.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!