Back Back Nieuws

Nieuw winterevenement Paleis het Loo

23 september 2008

Van 20 t/m 23 november wordt bij Paleis Het Loo de ‘Spirit of Winter’-fair gehouden. Een nieuw evenement van Estate Events uit Apeldoorn, ook organisator van Landgoedfair Beeckestijn en Castlefair Vorden. Het bureau heeft honderd bedrijven uitgenodigd om tijdens de lifestylebeurs hun producten te presenten.


Alles is er in wintersfeer: tafels gedekt met glaswerk, zilver en serviezen. Bloembinders presenteren de mooiste florale schikkingen. Stands met antieke meubels en woonaccessoires geven inspiratie voor een winterhuis. Ook komen er modeshows met winterkleding, accessoires én feestkleding. De sfeer wordt gedurende deze drie dagen verhoogd door stemmige livemuziek.


Paleis Het Loo
De locatie, het 300 jaar oude Paleis Het Loo is sinds 1984 opengesteld voor het publiek. De kostbaar ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes. In het paleis is de tentoonstelling “SpeelGoed op Het Loo” te zien, met de poppen, serviesjes, speelboerderijen en ander favoriet speelgoed waarmee de Oranjeprinsen en -prinsessen zich vermaakten vanaf de 19de eeuw. Een entreebewijs voor de Spirit of Winter-fair geeft tevens toegang tot het paleis.

 
Voor meer informatie: www.spiritofwinter.nl

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!