Nieuw wereldrecord champagnepiramide verbrokenNieuw wereldrecord champagnepiramide verbroken
Back Back Nieuws

Nieuw wereldrecord champagnepiramide verbroken

03 januari 2022

Het team van Luuk Broos Events heeft in Dubai op donderdag 30 december hun huidige wereldrecord verbroken. 5 Dagen lang stapelden zij samen 54.740 glazen op elkaar en hebben daarmee hun 6e wereldrecord bemachtigd in het Guinness World Records.

120 Vips in glamoureuze jurken en pakken waren getuigen van de onthulling van ´s werelds grootste champagnepiramide, gebouwd door het team van Luuk Broos Events in hotel Atlantis the Palm in samenwerking met Moët & Chandon. Met het schenken van een lichtgevende magnum fles in het laatste glas van de 8.30 meter hoge piramide was het record officieel goedgekeurd door Jurylid Pravin Patel van Guinness World Records. ‘Huge congratulations to all those involved for achieving the largest drinking glass pyramid. It takes some considerable planning and organization to pull off a feat of this magnitude. The strict guidelines provided by Guinness World Records™ has been observed to the letter, and it was a pleasure to witness such a dedicated team at work. Congratulations, you are Officially Amazing™.’, zoals de heer Pravin speechde.

Speciaal platform

‘Het was spannend. De vloer waar de piramide op gebouwd moest worden was ongelijk en dat is natuurlijk geen goede stevige basis. Er is een speciaal platform gebouwd van hout en rubber om dit probleem te tackelen. Gelukkig ging het allemaal goed en hebben we een erg gedreven team om dit allemaal te realiseren samen met het team in Dubai’, aldus Lotte Broos, Event Manager van Luuk Broos Events.

Real Housewives of Dubai

Dit officiële moment is vastgelegd samen met topmodel Chanel Ayan. Als topmodel vervult zij tevens een mooie rol bij Netflix serie ‘The Real Housewives of Dubai’, waarbij de cast dan ook aanwezig was om te filmen voor de nieuwe afleveringen. 31 December heeft de champagnepiramide staan schitteren als middelpunt bij een nieuwjaarsgaladiner met Robbie Williams in concert voor zo’n 4.000 mensen.

Het Vergeten Kind

Deze recordpoging staat vanuit Luuk Broos Events in het teken van Het Vergeten Kind. Dit goede doel zet zich in voor kinderen die zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze strijden voor een stabiele, liefdevolle omgeving waar zij zich goed kunnen ontwikkelen. Luuk Broos Events heeft een mooi groot bedrag gedoneerd om dit goede doel te steunen en extra in de aandacht te brengen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!