Nieuw: Stel zelf een offerte voor je evenement samenNieuw: Stel zelf een offerte voor je evenement samen
Back Back Locaties

Nieuw: Stel zelf een offerte voor je evenement samen

26 oktober 2021

Eindeloos bellen en mailen om de kosten voor jouw event in kaart te brengen? Dat is niet meer van deze tijd. Bij Next Venue kun je als evenementenorganisator voortaan zélf online je offerte samenstellen!

Next Venue - bekend van locaties als De Rijtuigenloods, de Midden Nederland Hallen en De Werelt - introduceerde hiervoor onlangs een online configurator. Daarmee klik je eenvoudig een prijsindicatie bij elkaar. Selecteer de gewenste locatie en bekijk alle mogelijkheden op het gebied van inrichting, techniek en catering. Al die opties hebben vaste, transparante prijzen. Als je een keuze maakt, verandert de prijs van je evenement mee. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Transparant

'Een vakantie of weekendje weg boek je al jaren zelf online. Waarom dan een evenement eigenlijk niet? Bij Next Venue merkten we dat organisatoren op zoek zijn naar transparantie en zich graag zelf willen oriënteren, op het moment dat het hen uitkomt. Daar springen we met onze nieuwe offerteconfigurator op in', vertelt Frank Berg van Next Venue.

De configurator is inmiddels enkele weken in gebruik en de reacties zijn zeer positief. Evenementenorganisatoren waarderen niet alleen de transparantie, ze vinden het ook fijn dat ze zelf makkelijk hun offerte kunnen aanpassen. 'Als je net gestart bent met de voorbereiding van je event, veranderen je plannen vaak nog volop. Dankzij onze configurator weet je direct welk effect keuzes hebben op de begroting van je event, zonder dat je steeds hoeft te bellen om een nieuwe offerte.'

Over Next Venue

Bij Next Venue vind je 15 monumentale, industriële en circulaire locaties voor zakelijke bijeenkomsten. Van een congres tot een bedrijfsfeest en van een online tot een hybride evenement. Benieuwd naar de configurator? Ga dan snel naar nextvenue.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!