Back Back Nieuws

Nieuw Papa's Beach House open in april 2013

17 oktober 2012
Papa’s Beach House, het strandpaviljoen in het Haarlemmermeerse Bos, wordt geheel opnieuw gebouwd. Het oude paviljoen, dat al sinds 1989 bestaat, wordt begin oktober afgebroken en in april 2013 worden de deuren van een nieuw beach house geopend. Het beach house wordt groter en krijgt een aparte zaal. Nieuw is ook een terras op het water, het strandterras en de barbecue-hoek.

Bijzondere plek
De locatie is idyllisch gelegen aan het meer in het bos en is een bijzondere plek om even te kunnen ontsnappen uit alle drukte. Mede omdat deze unieke locatie ook veel geboekt wordt voor teambuilding evenementen, vergaderingen en bedrijfsbarbecues was het nodig om nieuw te bouwen. In de nieuwbouw komt er een aparte zaal en terras voor deze besloten evenementen. Samen met het Courtyard by Marriott hotel en Claus Event Center zijn er veel combinaties mogelijk. Zoals bijvoorbeeld trainingsdagen voor bedrijven uit de Schiphol regio, vaak ook in combinatie met outdooractiviteiten variërend van een frisse boswandeling tot een drakenbootrace op het meer.

Stoer en duurzaam
Het stoere karakter en de ongedwongen sfeer van het huidige beach house blijven behouden in de nieuwbouw. Zoveel mogelijk wordt gebruik gemaakt van authentieke en deels hergebruikte materialen. Het pand wordt buiten de fundering en vloer geheel gebouwd van duurzaam hout en zoveel mogelijk recyclebare materialen. De wanden worden getimmerd van 140 jaar oude grenen delen. Voordeel hiervan is niet alleen het hergebruik, maar het geeft ook meteen een authentieke sfeer.

Nieuw
Het nieuwe beach house bestaat uit een restaurant met bar en openhaard en een zaal met bar en podium. Midden tussen deze beide ruimtes komt een in- en outdoor barbecue-hoek.  De ruimtes zijn door middel van een flexibele wand aan elkaar te koppelen. Vanaf het nieuwe terras op het water heeft men een prachtig uitzicht over het meer. Een aanwinst zijn ook de kleedkamers voor gasten die outdooractiviteiten bij hun evenement organiseren bij Papa’s Beach House.

Bekijk hier een kort filmpje

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!