Back Back Nieuws

Nieuw op events.nl: De EventsBlog

19 augustus 2015
De ene keer scherp, de andere keer luchtig. Dan weer een ervaringsblog of juist een pakkende vraagstelling aan vakgenoten. Altijd inspirerend en relevant. Dat is de nieuwe rubriek op Events.nl, genaamd De EventsBlog. Een panel van experts uit én buiten de branche deelt kennis en ervaring vanuit hun eigen vakgebied; dat kunnen locatiehouders zijn, cateraars, artiesten, leveranciers van water of tenten, maar ook evenementenbureaus én opdrachtgevers.

Proof of the pudding (after eating it)
Gezamenlijk brengen zij de markt nog beter in kaart: Wat zijn de learnings, valkuilen, successen, welke vragen willen zij de branche stellen en waar zouden we met z'n allen kritisch op mogen zijn... of wat doen we goed en moeten we zo vasthouden? Onze experts delen zogezegd the proof of the pudding; toeleveranciers doen dat met locaties, locaties met opdrachtgevers en opdrachtgevers weer met aanbieders. Zo maken we het cirkeltje rond.

Lees de allereerste bijdrage in deze rubriek, van Linda Kerkhoven, specialist in de locatiemarkt »

Klim in de pen!
Denk je zelf ook een bepaalde expertise te hebben in de (zakelijke) evenementen- en of festivalmarkt, schroom dan niet en laat het ons weten! Wij bieden je graag een podium zodat je jouw kennis kunt delen, vragen kunt stellen of je mening aan de rest van de markt kunt voorleggen. Mail naar redactie@events.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!