Back Back Nieuws

Nieuw netwerkevenement succesvol van start

02 december 2009

Een evenement blijkt nog altijd de beste vorm om klanten te binden, bewijzen Van der Linde Catering en Sparta Rotterdam.


 


Veel bedrijven hebben door bezuinigingen relatie-evenementen geschrapt uit het budget. Van der Linde Catering + Evenementen kijkt hier anders tegenaan. Samen met Sparta Rotterdam organiseerden zij afgelopen dinsdag ‘het meest smaakvolle en sportieve netwerkevenement’. Door de enorme stroom aanmeldingen was het evenement snel vol en zijn bijna 600 gasten getuige geweest van een netwerkevenement op topniveau.


 


“Wij werken graag tegen de stroom in en daarom is het juist nu belangrijk om je klanten te laten zien dat je er bent”, aldus Algemeen Manager Robin van der Schuyt. “Onze relatie activiteiten vormen altijd een belangrijk onderdeel van onze marketing strategie. Door krachten te bundelen met partners, zetten wij diverse evenementen neer per jaar.


Hierdoor blijft de klant ons trouw en ontstaan nieuwe kansen voor de toekomst.”


 


Deze eerste editie, met als thema “relaties voor de toekomst” had naast een sportief sprekersprogramma met onder andere Barry Hughes en Cor Pot, bondscoach Jong Oranje ook een smaakvolle invulling. Culinair kwamen de gasten niets tekort met diverse versbereidingen van oesters, zalm, tonijn en hert. Alles geserveerd onder de stijlvolle muzikale begeleiding van jazz ensemble Fre, met de beeldschone Frederike Schonis begeleidt door piano en saxofoon. De businesslounge van Sparta straalde stijl en chique uit, passend bij een club met traditie.


 

“Na het succes van afgelopen dinsdag zullen wij hier een jaarlijks terugkerend spektakel van maken, waar het Rotterdamse zakenleven niet omheen kan” vervolgt Robin van der Schuyt. Tot slot voegt hij daar aan toe; “Wij hebben laten zien dat relatie evenementen nog steeds werken en onze gasten een goed gevoel hebben meegegeven voor de toekomst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!