Back Back Nieuws

Nieuw: Mobiele schietsimulator

25 april 2008
De mobiele schietsimulator wordt vrijdag 23 mei gelanceerd in Nederland. Schietsimulator Nederland introduceert die dag deze noviteit waarvan iedereen versteld zal staan. De simulatie, die vanuit de jachtsector is ontwikkeld, is tevens uitstekend inzetbaar als teambuildingsactiviteit.

Het product bestaat uit een speciaal ontworpen tent, met een levensgroot projectiescherm. Hierdoor wanen deelnemers zich als volleerde jagers in de natuur. Men schiet met geprepareerde geweren, waarbij de simulator het individuele schot of de groepsscore registreert. Men jaagt dus absoluut kogel- en hagelvrij. Er kunnen verschillende omgevingsgebieden worden gecreëerd, van een zwijnenjacht in Duitsland tot een spectaculaire jacht op de Big Five in Afrika. Maar ook schieten op de traditionele schietschijf behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

De tent is op bijna elke locatie inzetbaar, maar de schietsimulatie is ook in een vaste ruimte, zoals bijvoorbeeld een vergader- of evenementenzaal, in te plannen. Daarnaast kun je op een vaste locatie terecht in Oudesluis. Voor meer informatie kun je terecht op www.schietsimulator.nl. Je kunt ook contact opnemen via info@schietsimulator.nl of 06-12154141.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!