Back Back Nieuws

Nieuw MICE evenement: Happen & Trappen

17 juli 2015
Hampshire Hospitality en het DeLaMar Theater organiseerden 14 juli voor het eerst het 'Happen & Trappen' evenement in Amsterdam. Meer dan 60 gasten van organisatiebureaus, PCO's en DMC's fietsten een tour door het centrum van Amsterdam met tussenstops bij verschillende locaties voor heerlijke hapjes en de nodige spelelementen.

Op 14 juli drie zeer inspirerende locaties beleefd! Hampshire Hotel en American Hotel Amsterdam met uniek uitzicht op het Leidseplein, The Manor Amsterdam
waar je in het voormalige Burgerziekenhuis slaapt en het DeLaMar Theater... Tsja... Deze locatie spreekt voor zich, wauw! HMC Reservations

Bar 36 Black en The Manor Amsterdam
Om 17.00 uur arriveerden de gasten in de Bar 36 Black, de nieuwe jazz bar van Rembrandt Square Hotel Amsterdam, voor een ontvangst. Hierna is het gezelschap op de fiets gestapt en in een lange sliert naar The Manor Amsterdam getrapt. In het Manor Hotel werden de deelnemers door het oplossen van een rebus langs de verschillende ruimtes van het hotel geleid. In de bar werd een heerlijke proeverij van Italiaanse hapjes gereserveerd, met als topper een Italiaanse bitterbal. De deelnemers waren verrast door de verschillende mogelijkheden voor vergaderen en de kamers. Wat voor velen een verborgen schat was in het centrum van Amsterdam, wordt nu de bestemming voor vele congresbezoekers van de stad. Hierna was het tijd om weer te gaan trappen, ditmaal naar American Hotel Amsterdam. In het zonnetje op het terras van Bar American werd een hoofdgerecht geserveerd. Enkele deelnemers kregen nog een rondleiding door het hotel.

Pubquiz in het DeLaMar Theater
Na het hoofdgerecht liep de groep gezamenlijk naar de buren, het DeLaMar Theater. Na een korte presentatie en een rondleiding door het theater, vond de pubquiz plaats. Boris van der Ham, die ook workshops geeft in het DeLaMar Theater, presenteerde de quiz met lastige vragen over de MICE, theater, hotels en algemene onderwerpen. Het was een spannende strijd.  Maar er was een winnaar, een gemeenschappelijk team van Wens Travel en Succes Events.

Hampshire Hotels en het DeLaMar Theater business partners voor de MICE
Hampshire Hotels en het DeLaMar Theater werken als business partners sinds enkele jaren samen om de MICE markt hun gezamenlijke krachten te laten zien. Om deze reden ondernemen deze organisaties een aantal activiteiten. Het 'Happen & Trappen' evenement heeft als doel de MICE markt te informeren over deze samenwerking en te laten zien hoe de synergie ook voor de MICE markt een voordeel kan opleveren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!