Back Back Nieuws

Nieuw meubilair Van Nelle Ontwerpfabriek door nieuwe speler in de branche

01 november 2011
Na lang zoeken is het meubilair gevonden dat perfect bij de stijlvolle ruimtes van Van Nelle past: strak, wit en industrieel. Het meubilair is ontworpen door Duncan Vlag van Aimabel, een nieuwe naam in de evenementenindustrie. 'De eerste evenementen zijn gedraaid met dit meubilair, iedereen is erg enthousiast,' vertelt Vincent de Ridder.

Anders dan standaard

'Voorheen stond in de Koffiefabriek en Tabaksfabriek meubilair dat je in de meeste evenementenlocaties tegen kunt komen, het werd tijd voor iets moderns, meubilair dat zich onderscheidt van al het ‘standaard’. Duncan kent Van Nelle al jaren en voelde goed aan wat mooi staat in deze strakke en industriële ruimtes, zonder dat het teveel aanwezig is,' aldus Vincent de Ridder, die de verschillende aanbieders naast elkaar heeft gelegd.


Ook designmeubilair van andere grote namen

Het nieuwe meubilair is voldoende voor de meeste ontvangsten, zonder dat er extra meubilair bij gehuurd moet worden. In de Branderij en de kleinere congres- en workshopruimtes staat nog steeds designmeubilair van diverse grote namen, zoals bijvoorbeeld Gispen, Artifort, Wilkhahn, Kusch en Vitra.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!