Back Back Nieuws

Nieuw indoor dance festival in Philharmonie Haarlem

10 oktober 2014
In de Philharmonie vindt zaterdag 7 november volgend jaar de eerste editie plaats van ‘Dance Festival Haarlem’. Dit nieuwe festival is een initiatief van Chapeau Events (o.a. Dance Festival Breda, Sunday Lounge & Lost Memories in Roosendaal) en de Philharmonie. ‘Dance Festival Haarlem’ maakt gebruik van alle zalen van de Philharmonie en verwacht ca 3.000 bezoekers.

De organisatoren richten zich op een brede groep van dance liefhebbers. In diverse area’s in het gebouw zijn uiteenlopende stijlen te horen van progressive house, latin house, tech house/electro, deephouse/lounge en dance cinema. Ook zijn er theatrale acts te bewonderen in combinatie met de muziek.

Multifunctioneel
Bert Janssen, mede-eigenaar van Chapeau Events: ‘Wij zijn continue op zoek naar bijzondere locaties voor onze evenementen, de Philharmonie is een prachtig gebouw met professionele mensen die weten waar ze over praten. We zijn dus ook erg verheugd met de nieuwe samenwerking’.

Het omdopen van de Philharmonie op 7 november 2015 naar ‘Dance Festival Haarlem’ is een goed voorbeeld  van de inzetbaarheid van het gebouw. Hoofd afdeling Sales & Evenementen Anne-Marije Hogenboom: ‘Dat de Philharmonie een multifunctionele locatie is waar, naast programmering van theatervoorstellingen en zakelijke congressen voldoende mogelijkheid is voor andere initiatieven, bewijst dit Dance Festival maar weer. Wij zijn er trots op dat we dankzij de samenwerking met Chapeau Events de Philharmonie weer een heel ander ‘gezicht’ kunnen geven’.

Op 1 december a.s. start de kaartverkoop. De line up van dj’s wordt in de loop van de komende maanden verwacht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!