Back Back Nieuws

Nieuw hyper-interactief programma Joep van Deudekom en Rob Urgert voor bedrijven

03 juli 2015
Hoe neem je in het werk de beste beslissingen? Hoe maak je de beste keuzes? Dat is wat Joep van Deudekom en Rob Urgert vertellen in de nieuwe bedrijfsshow The Manipulation Game. In een hyper-interactief programma laten zij zien dat de hele wereld één groot spel van manipulatie is.

Urgert en Van Deudekom
Urgert en Van Deudekom hebben als duo veel ervaring opgedaan bij hun eigen populairwetenschappelijke tv-programma’s zoals Onder de tram (VARA) en Tussen de Oren (NET5). Momenteel maken zij furore op zaterdagavond met het satirische weekoverzicht De Kwis (VARA). Zij zijn ook te boeken met de voorstelling Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s en De Sleutel tot Innovatief Denken (solo Urgert).

Hoe gaan zij te werk? 
Aan de hand van opdrachten, valkuilen, dubbele bodems, video’s en aansprekende voorbeelden laten Urgert & Van Deudekom met een hele hoop humor zien dat manipulatie vaker voorkomt dan we denken. Iedereen laat zich beïnvloeden, bewust of onbewust. De vraag Hoe neem ik de beste beslissing? wordt bepaald door allerlei factoren, zoals sociale druk, stress en context. In een uur leren ze je hoe jij de beste speler in dit spel kunt worden. Leun (niet!) achterover en laat je meevoeren in deze mentale achtbaan voor professionals.

Exclusief via cabaret-sprekersbureau Humor Werkt. Vraag voor beschikbaarheid en meer informatie: info@humorwerkt.nl.

Foto: Herbert Wiggerman Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!