Back Back Nieuws

Nieuw Halloween evenement in de Kabouterhut

05 oktober 2013
In Amersfoort wordt op 31 oktober een nieuw Halloween evenement georganiseerd: de FreakNights. Op deze Halloweenavond worden horror en humor gecombineerd met feest. Bezoekers worden onder meer getrakteerd op een humoristische horrorshow, een ‘Haunted Forest’ en een monster after party. De Kabouterhut in Amersfoort staat op deze avond van 20:00 uur tot 24:00 uur in het teken van Halloween.

De FreakNights wordt georganiseerd door een ervaren team van specialisten uit het vak, die inspelen op de toenemende populariteit van Halloween in Nederland. ‘Door de juiste ingrediënten te combineren, horror en humor, wordt de bezoeker verrast met een avond uit, vol belevenis, spanning en plezier die nog lang in het geheugen gekerfd zal staan’, aldus de organisatie.

De theatershow
Tijdens deze avond kan er worden genoten van een horror theatershow, waarin hoofdpersoon Vieze Jack iedereen scherp aan de tand zal voelen over allerlei dubieuze onderwerpen. In deze interactieve show vol humor met een scherp randje zal het thema Halloween ook niet onbesproken blijven.

Een Halloween avond is natuurlijk niet compleet zonder de nodige spanning. Daar wordt voor gezorgd in het ‘Haunted Forest’. Het bos naast de Kabouterhut is voor deze avond omgetoverd tot een bos vol levensechte freaks, doorgedraaide houthakkers en horrorkabouters. In een 15 minuten durende wandeling zorgen deze freaks voor angstaanjagende momenten. Om de spanning van je af te schudden kan de bezoeker hierna genieten van een killer karaoke of dansen tijdens de after party met DJ Tony Star.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!