Back Back Nieuws

Nieuw golfevent in Amsterdam RAI

30 november 2006
Amsterdam Golf is de naam van een nieuw evenement voor golfend Nederland. De eerste editie van Amsterdam Golf wordt gehouden van 2 – 4 maart 2007 in Amsterdam RAI. Op een oppervlakte van ruim 13.000 vierkante meter alles over golf.

De organisatie van Amsterdam Golf is in handen van Holland Golf Events. Zij worden daarbij ondersteund door tal van prominenten uit de golfwereld. Zo heeft Maarten Lafeber zich aan het evenement verbonden en gaat hij een centrale rol vervullen in de promotie rond het evenement.

Volgens de organisatie is golf de snelst groeiende sport van Nederland. Tijdens Golf 2007 ontbreekt tot nu toe een evenement als platform. "Er wordt al jaren gesproken over een groot golfevenement. Wij zijn blij dat het van de grond komt dankzij Holland Golf Events en dat Amsterdam Golf 2007 in de RAI plaatsvindt", aldus Maurits van der Sluis, commercieel directeur Amsterdam RAI Venue.

Arthur Beerendonk van Holland Golf Events had een aantal redenen om de beurs in Amsterdam RAI te laten plaatsvinden: "Amsterdam RAI is een toonaangevende locatie, toegankelijk voor iedereen en de RAI heeft beschikking over veel faciliteiten. De RAI is gemakkelijk bereikbaar en ligt het toch heel dicht bij het centrum van de stad Amsterdam. De unieke plek om Amsterdam Golf 2007 te laten plaatsvinden."

Woensdag 8 november is ter promotie van het Golf 2007 een tv-commercial opgenomen in de stad en bij de RAI met enkele bekende Nederlanders (zoals Nienke Nijenhuis, beste golfster van Nederland; Marcel Maijer, sportpresentator RTL; John Bosman, oud-voetballer; Sander Foppele, acteur; Mental Theo,TMF vj en Joost Hage, golfprofessional). Deze tv-commercial is begin 2007 op de televisie te zien.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!