Nieuw festival van de makers van WildeburgNieuw festival van de makers van Wildeburg
Back Back Nieuws

Nieuw festival van de makers van Wildeburg

25 april 2024

Wilde Weide festival heeft vandaag de laatste toevoegingen aan hun line-up bekendgemaakt voor de allereerste editie. Een opvallende naam is Bas Bron, bekend als producer van de Jeugd van Tegenwoordig, die op het festival zal optreden onder zijn alter-ego Fatima Yamaha met zijn nieuwe album ‘Sol’. Ook het energieke blazersensemble Jungle by Night zal zorgen voor een ongeëvenaard feest. Nieuwe en spannende acts zijn onder andere de Britse post-punk/synthpopband PVA, de poëtische indiepop van Droom Dit en de elektronische synth/queer punk van Chibi Ichigo.

Hetzelfde creatieve terrein en DNA

Wilde Weide festival vindt plaats van 5 tot en met 7 juli en richt zich op het ontdekken van nieuwe en verrassende live-acts uit zowel binnen- als buitenland. Het festival wordt georganiseerd door de makers van Wildeburg, op hetzelfde creatieve terrein. Drie van de podia op Wilde Weide zijn gewijd aan live-acts, terwijl er ook twee DJ-podia zijn. De podia zijn met een bescheiden formaat speciaal ontworpen om het intieme clubgevoel te vangen, maar dan op een festival.

Nieuwe namen Wilde Weide festival 2024

Chibi Ichigo / Coco Bryce / Droom Dit / Fatima Yamaha / Forest Law / Holy Tongue / Jaimy / Jungle By Night / LOVEFOXY / LUNA MAKI / Marilonah / milolaathetlukken / PVA / Regularfantasy & Spray / Robin Scherpen Collective / The Zenmenn

Foto: Niels de Vries

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!