Back Back Nieuws

Nieuw driedaags evenement: Future of Events in RAI Amsterdam

07 september 2015
In de RAI Amsterdam vindt van 22 tot en met 24 augustus 2016 Future of Events 2016 plaats. Het thema van dit nieuwe evenement is ‘Innovating events, developing professionals’. De organisatie laat weten toonaangevende namen uit de internationale eventbranche naar Nederland te halen. Sprekers als David Adler (BizBash) en Robert Safian (Fast Company) geven hun visie op de toekomst van de internationale eventbranche, en bezoekers uit de hele wereld krijgen de gelegenheid innovaties zelf te ervaren.

Initiatiefnemer Steven Wickel: 'Ons doel is event professionals in drie dagen tijd de tools en inspiratie geven om zichzelf en de branche te vernieuwen'.

De evenementenmarkt van morgen
Het evenement bestaat uit een keynote-programma, workshops en een beursvloer. De sprekers belichten vanuit hun expertisegebied de trends en toekomstontwikkelingen binnen de eventbranche. 'Een groot aantal workshops biedt event professionals de mogelijkheid
professionele en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en voorziet deelnemers van
concrete tools voor hun eigen projecten, zoals het marketen van een evenement door het maken van een viral, geven van powerpitches en inzet van social media. Daarnaast toont de beurs onder meer de nieuwste toepassingen voor evenementen en marketing, zoals innovaties op het gebied van AV, catering, congresorganisatie, standbouw, social media en technologie, zo laat Wickel weten.

Inschrijven
Future of Events 2016 wordt georganiseerd door Future of Events B.V. in Laren, bestaande uit een team van ervaren mensen uit de event- en recruitmentindustrie onder leiding van Steven Wickel, eigenaar van MICE Recruitment. Voorinschrijving tegen gereduceerd tarief is nu mogelijk via futureofevents.org. Hier staat ook nieuws over het programma en meer informatie over participatie in het event.

Op de foto: Steven Wickel

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!