Back Back Nieuws

Nieuw: Dealing Room in Geldmuseum

19 januari 2009
Het Geldmuseum in Utrecht heeft een nieuwe ruimte voor zakelijke bijeenkomsten. De ‘Dealing Room’ . Deze nieuwe (sub)ruimte biedt plaats aan 25 man en is ideaal voor trainingen en workshops na een plenaire sessie.

Sinds de restauratie van het Geldmuseum, anderhalf jaar geleden, vindt de zakelijke markt prima haar weg naar deze locatie. Het aantal boekingen overstijgt ruimschoots de verwachtingen. Hier kan men dan ook in stijl vergaderen, dineren, trainingen verzorgen én dineren met uitzicht op de productie van de euromunt.

Naast het authentieke auditorium, de moderne Eerste Slagruimte en het museumcafé, is daar nu dus een ruimte aan toegevoegd: de Dealing Room. Maximaal 25 gasten kunnen hier vergaderen of trainen. De ruimte leent zich ook goed voor bijvoorbeeld workshops na een plenaire sessie. De boekingen en catering is in handen van Grand Catering uit Nieuwegein.

Vestiging manager Adriaan Derksen: ‘Het is een van onze vaste, meest bijzondere locaties; waar anders kun je als organisatie je gasten zó letterlijk meenemen in de wereld van het geld? Naast de bijeenkomst, kan men een lezing of rondleiding boeken in het interactieve museum, inclusief een kijkje bij de Rijksmunt. Uniek in Europa.’

Het Geldmuseum heeft capaciteit voor bijeenkomsten van 25 tot 250 deelnemers. Parkeren kan voor de deur. Voor meer informatie over zaalhuurprijzen, cateringarrangementen en boekingen kunt u contact opnemen met Adriaan Derksen, telefoon 030 29 10 433. Of via zaalverhuur@geldmuseum.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!