Back Back Nieuws

Nieuw dank-je-wel concept leukefeesten.nl

11 juni 2009
“It’s your turn” is, naast de al ruim 35 andere leuke feesten, HET nieuwe feestconcept (in samenwerking met Groovesum ontwikkeld) van Leukefeesten.nl! Een uniek dankjewel-feest voor medewerkers of klanten als schouderklopje en blijk van waardering. Het feest draait helemaal om de uitverkoren persoon in kwestie dus. Sterker nog, volgens dit concept: zonder deze persoon, de gast,  geen feest! JIJ bent namelijk in alle opzichten een belangrijk en onmisbaar onderdeel van het feest… ---- Dat het feest om JOU draait merk je al bij de entree.

 

Op de rode loper (of catwalk) sta je direct in de spotlight, je naam wordt omgeroepen en er klinkt een oorverdovend applaus. Iedereen is blij dat JIJ er bent. Nu kan het feest écht beginnen en ben JIJ aan de beurt:

 

It’s your turn to, kies maar uit:

Dance: je draait samen met de DJ plaatjes bij de DJ-booth; Shake: maak je favoriete cocktail bij de professionele cocktailbar; Cook: presenteer je collega’s je kookkunsten bij de tapasbar; Deal: kruip in de huid van een croupier bij het Casino; Shine: bezoek onze haarstyliste en visagist en … Shine! Game: vertoon je gameskills bij de Nintendo Wii XL; Relax: ontspan en geniet in de lounge met een stoelmassage; Vote: stem vooraf samen met je collega’s op jullie eigen muzikale Top-10; Blow the Covers: onze paparazzifotograaf legt jou vast op de cover van Privé! Taste: proef bij de chocolade, whiskey of bubbelproeverij.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!