Back Back Nieuws

Nieuw congres- en vergadercentrum MeetINoffice geopend in Woerden

22 september 2015
Wethouder van Economische Zaken van de gemeente Woerden Bob Duindam opende donderdag 17 september het congres- en vergadercentrum MeetINoffice aan De Bleek 13 in Woerden, in aanwezigheid van ruim 140 genodigden. MeetINoffice is een initiatief van de jonge ondernemers Dennis Maaswinkel (31) en Jonathan Ruijter (34). Dennis startte eerder al een flexibel vergader- en kantorenconcept in Woerden en Jonathan deed eerder veel ervaring op bij DeFabrique in Utrecht.

Toevoeging 
MeetINoffice is een mooi voorbeeld hoe lokaal ondernemerschap en de noodzaak om tot herontwikkeling van bestaande kantoorpanden te komen tot nieuwe kansrijke initiatieven kan leiden. Dennis Maaswinkel: ‘Wij waren al een tijdje op zoek naar een groter pand toen deze mogelijkheid zich aandiende en die hebben we met beide handen aangegrepen. Woerden is door de centrale ligging bij uitstek geschikt als congres- en vergaderstad, maar tot nu toe waren er geen faciliteiten voor groepen tot 225 man. Met MeetINoffice voegen we dus echt iets toe aan Woerden en omgeving´.

Lokaal 
MeetINoffice verbindt zich nadrukkelijk met de lokale omgeving. De namen en inrichting van de verschillende zalen is geïnspireerd op typische streekproducten en bedrijven. Zo is er een zaal ‘touw’, geïnspireerd door het traditionele touwproductiebedrijf G. van der Lee uit Oudewater en natuurlijk een ‘kaas’-zaal en een ‘meel’ zaal, verbonden met de molen de Windhond, waar het restaurant van MeetINoffice op uitkijkt. Ook de producten worden zoveel mogelijk lokaal betrokken. Het jonge team deelt een passie voor gastvrijheid en goede catering. Veel producten worden dan ook zelf gemaakt.

Congressen, vergaderen en kantoren 
MeetINoffice bestaat uit liefst 3000 m2 congres-, vergader- en kantoorruimte, met een congreszaal voor 225 mensen en 7 vergaderzalen voor groepen van 20 tot 120 man en beschikt over 140 parkeerplekken op eigen terrein. De andere eigenaar, Jonathan Ruijter: ‘Met het MeetINoffice concept willen wij mensen bij elkaar brengen en tegelijk een bijdrage leveren aan het oplossen van de problematiek van leegstaande kantoren.’

Foto: © Lakerveld Fotodesign

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!