Back Back Nieuws

Nieuw concept studio A12 bruist en bubbelt

25 maart 2016
Bubbles & Beats is het nieuwe concept van evenementenlocatie Studio A12 in Bunnik. Een exclusief feestavondconcept waar goede beats, toffe aankleding en natuurlijk lekkere bubbels centraal staan. Met dit nieuwe concept wil Studio A12 zich blijven onderscheiden en tegemoetkomen aan de vraag naar nieuwe themaconcepten.

Locatiemanager Wendy Gremmé is enthousiast over het nieuwe concept: 'Terwijl gasten genieten van een goed glas bubbels wordt de avond op spectaculaire wijze geopend door een violiste in een bubble. De locatie is geweldig aangekleed met lichtgevende ballonnen, er is een lounge area met zitballen en volop beats van de DJ (of Dj’s!) zodat er tot in de late uurtjes gefeest kan worden. Een unieke beleving!'

Diamonds are forever
Maar dat is nog niet alles. Het concept Bubbles & Beats kan nóg exclusiever. Gasten ontvangen bij de ontvangst een welkomstcocktail met in elk glas bubbels een diamantje. Een aanwezige expert van Gassan Diamonds bepaalt welke de echte is en de gelukkige winnaar mag het diamantje houden. 'Deze toevoeging maakt het concept echt uniek; doordat je niet weet wel diamantje de echte is, wordt het spannend en dit maakt het een avond waar mensen nog lang over na zullen praten', aldus Wendy Gremmé. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!