Back Back Nieuws

Nieuw cateringconcept: Maître Fundamentals

09 september 2009
Maître Frédéric komt als eerste cateraar met een modulair cateringconcept: Maître Fundamentals.

Met dit concept biedt de cateraar een concept dat in tijden van recessie zeer competitief en vast geprijsd is, maar wel met het Maître Frédéric kwaliteitslabel. Niet voor niets wordt het concept door de cateraar als ‘recession chic’ bestempeld.

Binnen het modulaire cateringconcept zijn alle ‘Must-haves’ aanwezig voor een geslaagd evenement. Dat houdt in dat food, drankjes, inrichting, personeel èn muziek inbegrepen zijn. Uniek aan dit concept is dat de units overal neergezet kunnen worden. Eén module is geschikt voor 75 personen, beslaat 125 vierkante meter en beschikt standaard over onder meer 32 zitplaatsen, 5 statafels en een foodplein. 2 Modules zijn geschikt voor 150 personen en zo verder tot en met 20 units voor 1500 personen.

De cateraar vertelt: “Fun en interactie zijn belangrijke kernwaarden binnen het concept. Interactie en fun zorgen voor de juiste beleving, waarbij de gasten zelf pro-actief deelnemen aan het concept, zoals zelf een gerecht customizen of een drankje voor die leuke dame van de afdeling inschenken.”

Inrichting is inbegrepen in het concept en is zoals ook het food geheel in ‘Urban Nature’ stijl, waarbij de klant kan kiezen uit diverse foodthema’s, zoals ‘Picnic in the parc’, de ‘Pluktuin’ en ‘Citymarket’. Daarnaast wordt elk event voorzien van een Fundamentals Funbox met lekkere tunes geheel aansluitend bij het Fundamentals-concept, maar wordt ook voorzien van een spreekinstallatie. En mocht de klant nu toch nog iets iets meer willen dan kunnen de standaard ‘Must-haves’ uitgebouwd worden met ‘Upgradables’ en ‘Upchunckables’ die ook voorzien zijn van een fixed-price. Volgens de cateraar: “Lekker overzichtelijk en geen verrassingen achteraf!”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!