Back Back Nieuws

Nieuw businessaanbod EMIF slaat (internationaal) aan

22 juli 2011
EMIF, de European Meetings Industry Fair, kondigt namen aan van exposanten op de editie van 2012. De beurs vindt plaats op 13 en 14 maart in het Brusselse Tour & Taxis Exhibition Centre. Acht maand voor de opening laat de organisator al weten dat de bezoekers alle belangrijke spelers op de Belgische markt zullen tegenkomen. Ook zullen er op EMIF 2012 veel meer Europese standhouders te zien zijn.

Vroegere registraties Belgische exposanten
Het Flanders-Brussels Convention Bureau, de officiële en publieke promotor voor meetings en incentives in Vlaanderen en Brussel, is bijzonder enthousiast over het nieuwe concept en verhoogt zijn investering in de editie van 2012. Net als Gent Congres, het officiële congresbureau voor de middeleeuwse stad Gent en de provincie Oost-Vlaanderen, dat reeds voor extra standoppervlakte heeft ingetekend. Enkele andere Belgische exposanten die hun aanwezigheid hebben bevestigd, zijn Group HVW (met venues zoals Maelstede, Huis Van Wonterghem, Sunstudio, Gravenhof en dancing Carré), Faculty Club (prachtig gelegen in de gerestaureerde gebouwen van het ‘Groot Begijnhof’ in Leuven), Antwerpen Toerisme & Congres (het officiële congresbureau voor diamantstad Antwerpen) en Meeting in Brugge (het congresbureau voor Brugge, het Venetië van het Noorden).

Internationale exposanten tonen meer interesse in EMIF 2012

Daarnaast hebben ook meer en meer internationale exposanten vertrouwen in het nieuwe businessaanbod. Malta en de Nederlandse hotelgroep Bilderberg hebben reeds ingetekend. Bezoekers zullen eveneens exposanten uit Frankrijk, Litouwen, Luxemburg en vele andere landen kunnen ontmoeten.

Association Day & Dinner
'Het nieuwe businessmodel staat garant voor de aanwezigheid van ongeveer 400 Hosted Buyers. Elke Hosted Buyer is verplicht minimum 8 afspraken per dag vast te leggen. Gespecialiseerde personen zoeken gekwalificeerde Hosted Buyers in heel Europa. Het EMIF team versterkt ondertussen ook de relaties met de verenigingswereld. Op maandag 12 maart 2012 staan een ‘Association Day’ en ‘Association Dinner’ gepland. En fam trips naar exposerende bestemmingen zullen meer business genereren,' aldus de beursorganisator.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!