Back Back Nieuws

Nieuw bureau PIT Events gaat voor bedrijfsevenementen met pit

22 januari 2016
Een nieuw full-service evenementenbureau is begin 2016 in Breda gestart: PIT Events. Het bedrijf richt zich op het organiseren van exclusieve zakelijke evenementen met commerciële waarde.

PIT staat voor Plannen van Innovatieve Trendy evenementen met pit. PIT Events organiseert bedrijfsevents, personeelsfeesten, relatie- en netwerkevents en incentivereizen. Laura Rastovac van PIT Events ziet vooral mogelijkheden in het commercieel inzetten van evenementen: ‘Er is voor het bedrijfsleven veel te halen uit een goed georganiseerd event. Gasten die met een brede glimlach een opening, presentatie of feest verlaten, koppelen dit goede gevoel aan het bedrijf. Een geslaagd event is daarom een relatieboost voor medewerkers en bestaande klanten en werkt als een magneet voor nieuwe klanten.’

Indruk maken 
PIT Events verzorgt evenementen van A tot Z. Inclusief de marketing. Dat betekent bijvoorbeeld dat gasten uitgenodigd en eventueel nagebeld worden, zodat de opkomst gegarandeerd is. PIT Events werkt samen met een uitgebreid netwerk van creatieve professionals en cateraars en heeft goede contacten door heel Nederland als het gaat om het inhuren van bijzondere locaties.

Breda Fashion Event
Eind september gaat PIT Events een Fashion Event in Breda organiseren. Rastovac: ‘Er komt een catwalk waar modezaken hun collecties showen. Voor ondernemers zal er volop ruimte zijn om te netwerken. Het thema duurzaamheid gaan we op een frisse en originele manier doorvoeren. Heel erg leuk om zo met de plaatselijke middenstand samen te werken. Samen kunnen we er een succes van maken.’

Netwerkdiner Green Tech
Daarnaast is PIT Events bezig met de organisatie van een groot netwerkdiner tijdens de Green Tech (de grootse beurs voor tuinbouwprofessionals in de RAI). ‘Ook hier kiezen we een originele invalshoek: het diner vindt plaats in een kas die we ombouwen tot themarestaurant. Standhouders kunnen hier hun gasten uitnodigen voor een diner, zo halen ze nog meer uit hun deelname aan de Green Tech’, aldus Rastovac.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!