Nieuw bubbelbal-feestconcept bij UP Nieuw bubbelbal-feestconcept bij UP
Back Back Nieuws

Nieuw bubbelbal-feestconcept bij UP

13 juli 2020

Bij UP west Amsterdam - het terras van UP Events in Amsterdam west, is een nieuw concept opgezet: het bubbelbalfeest. Met een groepje vrienden of collega’s krijg je voor een paar uur je eigen loods met DJ en bubbelballen. De groep kan eerst een potje bubbelvoetballen, daarna een glaasje bubbels drinken. Om vervolgens – ieder in een eigen bubbel – in één van de Romney Loodsen een echt feest te vieren.

Voldoende afstand

Achteraf kan iedereen binnen of buiten naborrelen met een lekkere borrelhap. De plastic bubbelballen garanderen voldoende afstand tot elkaar en de loodsen worden continu goed geventileerd. Uiteraard voldoet dit concept aan alle RIVM-richtlijnen. Reserveren is daarbij verplicht en vooraf vindt een gezondheidscheck plaats. Lees hier het UP Events COVID-19 Protocol.

Locatie UP Events / UP west Amsterdam

UP Events is een evenementenbureau en -locatie in Amsterdam-West waar het hele jaar door groeps- & bedrijfsuitjes, feesten, bedrijfsfestivals, vergaderingen en zomerkampen plaats vinden. Het terrein heeft vier eigen escape rooms, twee outdoor lasergame arena’s, beachvolleybalvelden, bubbelvoetbalvelden, Expeditie Robinson proeven, een archery tag speelveld en kun je er boogschieten en jeu de boules spelen. UP Events ontwikkelt en organiseert daarnaast ruim 50 verschillende (online) teambuilding activiteiten door heel Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!