Back Back Nieuws

Nieuw bij La Promesse-Groep: Olympic Experience

27 februari 2008
Olympisch hockeykampioen Floris Jan Bovelander ontwikkelde samen met La Promesse-Groep een uniek concept. Jouw eigen Olympische bedrijfservaring. De dag valt op te bouwen uit één of meerdere -te koppelen- elementen. Dit event plan je bij voorkeur vóór of net na de Spelen van Peking.

Op een exclusieve sportlocatie organiseert La Promesse-Groep een sportevenement met clinics en/of competities. Alle sporten worden begeleid door Olympiërs uit heden en verleden. Zij vertellen over hun Olympische ervaringen en nemen je mee in het leven als Olympiër. Teams van verschillende vestigingen, afdelingen of klanten treden tegen en met elkaar in het strijdperk. Waan jezelf een dag Olympisch deelnemer, een ervaring om nooit te vergeten. Ga je fietsen met Van Moorsel, skeeleren met Van Gennip of volleyballen met Zwerver?

Voorafgaand aan de sportactiviteiten kun je ook een kort congres inrichten. Topsporters met rijke ervaring verbinden zakelijk en sportief succes. Jouw bedrijf en boodschap staan hierbij centraal. De congres-intermezzo’s laten La Promesse-Groep bestaan uit korte Olympische acts.

De dag wordt afgesloten met een geweldig slotfeest met La Promesse-allure. Medailles worden uitgereikt, champagne ontkurkt. Met judoka/DJ Dennis van der Geest achter de draaitafel wordt het feest de zinderende afsluiting van een geweldige belevenis.

Foto: anp

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!