Event17Event17
Back Back Nieuws

Nieuw: Beste Idee Award tijdens tweede beursdag van Event 17

20 januari 2017

De jaarlijkse vakbeurs Event 17 vindt dit jaar op 12 en 13 april plaats. Dit jaar is de vakbeurs extra bijzonder, want op de tweede beursdag is het debuut van het Beste Idee Award, dé prijs voor de meest innoverende eventmakers van Nederland. Met het Beste Idee Award 2017 kunnen standhouders én niet-standhouders hun idee of innovatie, als geen ander promoten. Meedoen is gratis. Het Beste Idee Award 2017 maakt deel uit van het kennisprogramma in de Content Village.

Jury voorzitter Sjoerd Weikamp (Eventbranche) maakt tijdens de awardshow de winnaars van 2017 bekend, samen met een onafhankelijke jury van ondernemers, deskundigen en journalisten. Zij beoordelen op 23 maart alle inschrijvingen om op 30 maart 2017 tot 3 nominaties te komen.

Categorieën

Culinair: Sfeer & Smaak

Nieuwe en vernieuwende culinaire producten of concepten die verrassend zijn voor de bezoeker en bijdragen aan een sfeer- en smaak verhogende beleving van het evenement, maar ook bedrijfseconomisch interessant zijn om te boeken. Binnen deze categorie vallen alle food en drinks concepten.

Interieur: Creatie & Design 

Producten voor inrichting van evenementen die bijdragen aan betere uitstraling van evenementen; die voor bezoekers nieuw zijn en sfeer- en comfort verhogend zijn.  Bijvoorbeeld meubilair, aankleding, decoraties.   

Ook een nieuwe onderscheidende locatie met een bijzonder interieur valt in deze categorie.

Audiovisueel: Online &Techniek

Technische toepassingen voor de evenementenbranche die de kwaliteit & beleving van evenementen vergroten en/of het ondernemen makkelijker maken. Hieronder verstaan we onder andere audiovisuele- en registratie oplossingen die zorgen voor extra beleving, prestatieverhoging of kostenbesparing, apps of online communities. Ook foto- videomarketing oplossingen vallen binnen deze categorie.

Diverse awards

Tijdens de tweede dag van Event 17 worden de hoofd winnaar, de categoriewinnaars en de winnaar van de publieksprijs bekend gemaakt. De overall winnaar krijgt behalve de wisselbeker, ook heel veel media aandacht.

Publieksprijs

Vanaf woensdag 30 maart 2017 kan het publiek via de website van Event 17 stemmen op haar favoriete idee.

Meedoen
Meedoen is een echte boost voor een nieuw product of concept in onze branche. Daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan de genomineerden op de social media kanalen, de nieuwsbrief en de website van Event 17 en haar mediapartners. Heb je een innovatief product of concept? Doe dan gratis mee en vul direct het inschrijfformulier in.

Over Event 17 

Event 17, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de evenementenbranche, vindt plaats op woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 in de Jaarbeurs. Meer informatie over de awards is te vinden op www.event.nl/beste-idee-award. Event 17 is ook te volgen op facebooktwitterLinkedin en Instagram. De officiële hashtag voor het Beste Idee Award 2017 is #BIA

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!