Back Back Nieuws

Nieuw arrangement Sportparty

28 april 2008
Sportparty is het nieuwe arrangementenprogramma van Omnivents en PartyCompany. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor kleinere groepen, vanaf 15 personen.

Twee experts op het gebied van evenementen hebben de handen ineengeslagen: Omnivents op het gebied van spectaculaire maar veilige buitensport activiteiten en PartyCompany als expert op het gebied van catering en sfeervolle locaties. Als volwaardige partners bieden zij op de evenementenlocatie 't Curiosahuys te Kaatsheuvel actieve arrangementen aan. Jouw evenement kan bestaan uit: Paintball, Quadrijden, en/of Action Games. Met een smakelijke lunch om mee te beginnen of een gastronomische barbecue om mee te eindigen.

Michael den Rooyen, commercieel directeur van All Events Group / PartyCompany: ´Wij zijn bijzonder blij met deze samenwerking want nu is het voor PartyCompany ook mogelijk om kleinere groepen voor outdoorevenementen op ´t Curiosahuys te ontvangen. Ook ontwikkelt Omnivents voor ons het quad terrein en de ´Paintbal Jungle´.

Zo worden er op het eigen gebied rondom ´t Curiosahuys op 2.000 m2 een hinderniscircuit en een speedparcours aangelegd. De ´Jungle Zone´ van 4.000 m2 bevindt zich op een prachtig, natuurlijk afgesloten terrein omzoomd door een waterweggetje. Met de nieuwe schuttersputjes, hekwerken, loopgraven en natuurlijke schuilplaatsen wordt paintball niet zomaar een intensief spelletje maar een pure adrenaline experience.

Jouke van Dijk, salesmanager bij Omnivents: ´Samen kunnen we een hoogwaardig arrangement wegzetten dat op alle fronten voldoet aan de hoogste kwaliteits-, veiligheids- en culinaire eisen die de moderne opdrachtgever aan een evenement stelt´.

Met betrekking tot de veiligheid is het evenement aan alle kanten dichtgetimmerd. Zo is bij elk evenement een basis ongevallenverzekering inbegrepen, is Omnivents lid van de VeBON en TÜV-gecertificeerd, een garantie voor veilig en milieuvriendelijk werken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!