Back Back Nieuws

Nieuw activatiebureau Chase opent de jacht vanuit de Houthavens in Amsterdam

03 oktober 2013
Michel van Wakeren, tot voor kort Client Service Director en lid van het management team bij Square Melon Nederland, heeft een nieuw bureau opgericht: Chase – The Brand Activation People. Het Bureau wil juist nu, in tijden van crisis, een nieuw en positief geluid laten horen. Chase specialiseert zich in face-to-face confrontatie tussen merk en doelgroep, met creativiteit als vertrekpunt.

Van Wakeren wordt bijgestaan door o.a. Wendy Vork, voormalig Account Director van Square Melon. Samen vormen ze al meer dan 10 jaar een zakelijk commercieel team en waren eerder succesvol bij Pro Vocations en Demonstr8 Netherlands. Beide bureaus zijn later gefuseerd in het huidige Square Melon.

'Na 10 jaar in diverse functies, bij zowel kleine als grote bureaus, is nu het moment daar om het 100% zelfstandig te laten zien', zegt van Wakeren. 'In deze huidige roerige tijden denken we met een nieuwe proppositie te komen, waar de klant uiteindelijk meer mee geholpen is. Key asset daarbij is onze ‘consumer engagement offline.’

Terug naar de basis
Chase gaat terug naar de basis waar ze 10 jaar geleden al in geloofden. Alleen nu met een rugzak aan ervaring en een netwerk erbij. Core focus van Chase is met een team van experts, klanten zeer goed en snel service bieden, zonder het risico van een enorme overhead. Chase maakt voor merken jacht op de doelgroep, om die vervolgens optimaal te bereiken. Dit kan kleinschalig met een exclusief karakter, tot aan zeer omvangrijk voor een breed publiek. Chase wordt bijgestaan door een aantal bureaus, allemaal met hun eigen expertise. Op die manier kunnen ze een voorstel doen dat hoort bij deze tijd en kan concurreren met de grootste bureaus van Nederland.

Vanaf oktober is het bureau live en start het haar eigen jacht vanuit de nieuwe creatieve hub van Nederland: De Houthavens Amsterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!