Back Back Achter de schermen

Niets mis mee?!

18 september 2006

Dat vroeg ik me af. Na een week en weekend boordevol events. Twee succesvolle events in de HmH en een weekend waarin we een paar honder gasten vermaakten tijdens vier feesten. Dus doordeweeks ter gelegenheid van een mooi jubileum al genoten van een juweeltje van een multimediashow en afsluitend concert in de HmH. En een swingend weekend waarin ik opdrachtgevers gedag zei, locaties bekeek, acts bewonderde en met een opdrachtgever een van de beste partybands van Nederland beluisterde tijdens een feest van een collega (altijd leuk).

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Het was tijdens die zogenaamde ‘kijkavond’ dat het me plotseling opviel. Nee, het raakte me! Het was gewoon een goed feest: eerder genoemde band, acts, eten, drinken, prima locatie en veel gasten. Niets mis mee toch? Of toch wel? Waarom zitten die gasten daar dan gewoon voor zich uit te staren? Ze praten niet met elkaar, lachen niet, genieten niet… En na een half uurt nog steeds niet! Doen we het ondanks de veelal ‘voor ieder wat wils’ programma’s dan toch niet voor iedereen goed? Het is toch onze doelstelling om onze gasten te laten genieten, ze even mee te nemen naar een andere wereld, ze te trakteren op een mooie beleving of gewoon een leuke avond?

De confrontatie met het feit dat dus niet iedere gast geniet van iets dat speciaal voor hen is gecreeerd doet me weer even landen. Want natuurlijk doe je het ‘nooit voor iedereen goed’ (gevleugelde woorden). Er is dus niets mis mee?!

Foto: Menno Ridderhof

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!