Back Back Nieuws

Nicolette Kluijver ontmaskerd als presentatrice Bal11

24 februari 2011
Nicolette Kluijver zal op donderdag 19 mei 2011 Bal11 in Ahoy Rotterdam gaan presenteren. De BNN presentatrice werd gisteravond ontmaskerd bij RTL Boulevard. De afgelopen weken stond ze gemaskerd op posters in diverse steden in Nederland. Ook werd er via social media websites als Twitter en Facebook gegist naar de identiteit van de blonde vrouw achter het masker.

Brutaal met een rauw randje
'Ik maak natuurlijk televisie voor studenten, tenminste: óók voor studenten, en het studentenleven is één groot feest, dat past heel erg bij mij. Bal11 ook, dat is brutaal met een rauw randje, maar wel chique,' aldus Nicolette Kluijver.

Perfecte match
Als presentatrice van TV programma’s als ondermeer Spuiten & Slikken, 3 op Reis en Try Before You Die past Nicolette dus perfect bij het grootste studentengala van Nederland. Net als Bal11 is ze stijlvol en toch uitdagend.

 

Bal11: Het Grootste Studentengala van Nederland
Ondermeer Guus Meeuwis, Wolter Kroes, Krystl en de spectaculaire live band Memphis Maniacs zullen te zien zijn op Bal11. Naast pop zal er ook volop aandacht zijn voor dance, met o.a. Erick E en DVDJs Off The Wall. De dancezaal zal een groot deel van de avond gehost worden door 'BNN & GirlsLoveDJ's present SEEN’. Tevens zullen de StudentenAwards 2011 van Studenten.net worden uitgereikt. Eerder deze week werd bekend gemaakt dat Bal11 een samenwerking is aangegaan met de meest toonaangevende cabaretfestivals en bekendste studentencabaret festivals van Nederland.

Wie, wat, waar
Donderdag 19 mei 2011 - Ahoy Rotterdam
Met o.a. Guus Meeuwis, Wolter Kroes, Krystl en ErickE.
Tijd: 22.00-04.00
Entree: 35 euro excl. servicekosten
Kaartverkoop is nu gestart via: ticketservice.nl en 0900-300 1250 (45 cpm)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!