Back Back Nieuws

Nice To Meet op event 11, live portal voor de congres- en vergaderbranche

07 maart 2011
Voortdurend op zoek naar de beste aanbieders van unieke locaties, goede faciliteiten en betrouwbare techniek voor je vergadering, congres of seminar? Ook benieuwd hoe je, je gasten elke keer weer op een unieke manier kan verrassen? Kom dan op woensdag 30 en donderdag 31 maart naar event 11 in Jaarbeurs Utrecht.

 

Nice To Meet

Tijdens event 11 presenteren aanbieders uit de congres- en vergaderbranche zich op het sfeervolle Themaplein Nice To Meet. Speciaal voor opdrachtgevers en boekers staan er diverse aansprekende bedrijven, waaronder Burger’s Zoo, Mooirivier Congreshotel, Hampshire Inns, Hotels & Classics en Kasteel de Vanenburg, klaar om hun product of dienst te presenteren. Ontmoet alle aanbieders persoonlijk, laat je inspireren en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

 

Speakerscorner

In de speakerscorner van het themaplein heb je de mogelijkheid om binnen te lopen voor een informatieve sessie of praktische workshop. Of het nu gaat om de selectie van de juiste dagvoorzitter voor je congres, Twitter als tool tijdens je seminar of je boodschap onder de aandacht brengen in een korte presentatie (pecha kucha). Door een bezoek aan event 11 ben je verzekerd van de meest up-to-date informatie.

 

Gratis toegangsbewijs

Event 11 is de dertiende editie van de vakbeurs waar jaarlijks ruim 11.000 bezoekers zich laten inspireren door het beste wat de evenementenbranche te bieden heeft. Vraag nu kosteloos een toegangsbewijs aan en kijk voor de meest actuele beursinformatie op de website www.event.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!