Back Back Nieuws

NHTV Breda opent Starwood klaslokaal

08 oktober 2011
In het klaslokaal van NHTV doen de studenten kennis op van de vakken die bij het hoger beroepsonderwijs en wetenschappelijk onderwijs horen, zodat zij na de opleiding met zoveel mogelijk bagage de arbeidsmarkt op kunnen. Studenten kunnen nu ook in hetzelfde klaslokaal even wegdromen bij de afbeeldingen van de Starwood Hotels.

 

QR code

De verschillende brands die tot de Starwood keten behoren zijn weergegeven op de muren van het lokaal; Sheraton, Westin, W, Le Meridien, Luxury Collection, St. Regis, Aloft, Four Points en Element. Mooie afbeeldingen van hotels die tot de verbeelding van de studenten spreekt. Indien de studenten meer informatie willen, kunnen ze met een Smartphone de QR code scannen en komen ze direct op de website van de betreffende brand terecht.

 

Gastvrijheidindustrie tot leven brengen

‘Wij blijven uiteindelijk ook een opleiding waar studenten klaar worden gestoomd tot medewerkers in de gastvrijheidindustrie. Als wij deze prachtige industrie al in de klaslokalen tot leven kunnen brengen, dan stimuleren wij dit graag. Opleiding en bedrijfsleven gaan uiteindelijk ook hand in hand’, aldus Douwe Cramer, Lecturer Hotel Management en Hospitality Industry Liaison.

 

Champagne

Samen met Elly van de Wouw, Director of Human Resources Starwood Hotels Amsterdam, kwam Marleen Peppelman dit speciale klaslokaal bewonderen. Na het geven van een druk bezochte Starwood bedrijfspresentatie op NHTV mochten ze het lintje van het lokaal doorknippen. Deze feestelijke opening werd met champagne gevierd.

 

Trots

‘Dat het bedrijf waarvoor ik werk zo mooi wordt vertegenwoordigd in de Hotelschool waar ik ben afgestudeerd maakt mij heel trots. Het lokaal ziet er schitterend uit en het chique Starwood bordje naast de deur maakt het helemaal af’, aldus Marleen Peppelman.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!