nhow RAI Amsterdam viert hoogste puntnhow RAI Amsterdam viert hoogste punt
Back Back Nieuws

nhow RAI Amsterdam viert hoogste punt

14 februari 2019

COD en medeontwikkelaar Being Development hebben het bereiken van het hoogste punt van nhow Amsterdam RAI gevierd. Met 24 verdiepingen en 91 meter wordt nhow Amsterdam RAI het grootste nieuwbouwhotel van de Benelux.

Op 8 februari jl. vierden ontwikkelaars COD en Being Development deze mijlpaal van de bouw, die werd gemarkeerd door een spectaculaire 'mapping projection'. Tijdens dit heugelijk moment op de bouwplaats werden COD en Being Development vergezeld door vertegenwoordigers van NH Hotel Group, RAI, OMA, Pleijsier Bouw en vele andere betrokken partijen.

Aanwinst voor skyline

Gert-Wim Bos van COD; 'nhow Amsterdam RAI ziet er grandioos uit en zal een welkome aanwinst voor de Amsterdam skyline zijn. Het is een groot en complex project en we zijn dan ook zeer verheugd over de vorderingen die we hebben gemaakt. We liggen goed op schema en kijken er naar uit om het hotel volgens planning op te leveren.' Bas van Dam, CEO Being Development: 'Het bereiken van het hoogste punt is de bekroning van een intensieve inspanning en samenwerking van alle betrokken partijen. We zien er naar uit om samen het volgende mijlpaal van de bouw van nhow Amsterdam RAI te bereiken.'

Fotocredits > Marcel Steinbach

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!