Back Back Nieuws

nhow Amsterdam RAI hotel onthuld tijdens IMEX Frankfurt

21 april 2016
NH Hotel Group en RAI Amsterdam hebben tijdens IMEX Frankfurt een 3D LEGO® model van het nhow Amsterdam RAI hotel gepresenteerd. Het nhow Amsterdam RAI hotel wordt met 650 kamers het grootste hotel in de Benelux. Daarnaast is er voor iedereen die op de hoogte wil blijven van dit project een speciale web portal opgericht: buildingnhow.amsterdam.

In navolging van nhow Milan, nhow Berlin en nhow Rotterdam wordt het iconische nhow Amsterdam RAI hotel een hotspot waar zowel zakelijke gasten als toeristen kunnen genieten van hoogstaande gastvrijheid, service en gastronomie. Voor RAI Amsterdam betekent de toevoeging van het hotel een versterking van de concurrentiepositie en meer aantrekkingskracht voor internationale meerdaagse beurzen en congressen.

IMEX-première
Het 91-meter hoge gebouw wordt een opvallende verschijning aan de Amsterdamse skyline. NH Hotel Group en RAI Amsterdam zijn zeer verheugd om het nieuwe gebouw op zo’n bijzondere en duurzame manier te kunnen presenteren. Bezoekers van IMEX Frankfurt kunnen met de première van het 3D LEGO® model het toekomstige hotel alvast aanschouwen.

De video van de bouw van het LEGO® model van nhow Amsterdam RAI hotel:

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!