Back Back Nieuws

NH Hotel Group voegt NH Collection Palazzo Cinquecento Rome toe aan portfolio

02 mei 2016
NH Hotel Group heeft in Rome het nieuwe hotel NH Collection Palazzo Cinquecento gepresenteerd. Nadat eerder al hotels in Venetië, Amalfi, Taormina, Florence, Milaan, Genua en Turijn het predikaat NH Collection kregen, breidt het upper-upscale merk van NH Hotel Group haar aanwezigheid in Rome nu uit met een derde hotel. NH Collection Palazzo Cinquecento ligt centraal en vlakbij de belangrijkste toeristische en culturele bezienswaardigheden van de stad. Het hotel beschikt over 177 kamers, een terras van 600 m2, uitgebreide meeting & events faciliteiten en een aantrekkelijk gastronomisch aanbod. NH Collection Palazzo Cinquecento is het 53e hotel van NH Hotel Group in Italië en het tiende NH Collection hotel in dit land.

Ambitie
‘We zijn erg trots dat we dit iconische NH Collection hotel in het voor ons strategisch zo belangrijke Italië kunnen openen’, verklaarde Federico J. González Tejera, Global CEO van NH Hotel Group. ’Deze lancering brengt ons een stap dichter bij onze ambitie: dat in de toekomst, wanneer iemand een reis, overnachting of meeting plant in een stad, zakelijk of privé, diegene zich altijd zal afvragen of er een NH Hotel op zijn bestemming is.’

Upper-upscale merk
In juli 2014 werd het merk NH Collection voor het eerst wereldwijd gelanceerd in Venetië met de opening van het NH Collection Palazzo Barocci. Met de opening van het vijfsterrenhotel NH Collection Palazzo Cinquecento, versterkt NH Hotel Group het upper-upscale merk in Italië: ’We willen ons premium merk in Italië uitbreiden en onze gasten onvergetelijke ervaringen bieden die hun verwachtingen overstijgen. NH Collection Palazzo Cinquecento is ons tiende hotel dat valt onder dit exclusieve merk en het 53e hotel van de business unit in Italië’, vertelt Chema Basterrechea, Managing Director van NH Hotel Group in Italië.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!