Back Back Nieuws

NH Hotel Group voegt Brussels Carrefour de l'Europe toe aan porfolio

04 maart 2015
Het viersterrenhotel Carrefour de l'Europe in Brussel is per 1 maart 2015 onderdeel van NH Hotel Group. Het hotel gaat verder onder de naam NH Brussels Carrefour de l'Europe. Hiermee komt het totaal aantal hotels van de keten in Brussel op zeven: zes zeer centraal gelegen hotels, op loopafstand van elkaar in het stadscentrum, en één hotel nabij Brussels Airport. De overname is in lijn met het strategisch vijfjarenplan van NH Hotel Group, waarin expansie één van de belangrijkste pijlers is.

Carrefour de l'Europe
Het elegante viersterrenhotel NH Brussels Carrefour de l’Europe bevindt zich op een perfecte locatie aan de Grasmarkt, in het historische hart van Brussel. Dit dynamische en multiculturele gebied, dat zich op loopafstand van het historische Grand Place en het Centraal Station bevindt, ligt vlak naast de trendy Rue Neuve en het charmante Place du Sablon. Het hotel heeft 65 elegante en ruime Business en Executive kamers, verdeeld over 6 verdiepingen. Voor congressen, meetings en events beschikt het hotel over acht multifunctionele en moduleerbare ruimtes, voorzien van gratis Wi-Fi en up-to-date AV-technieken en faciliteiten. In het hotel bevindt zich eveneens Chocopolis, een unieke chocoladewinkel en productieatelier. NH Brussels Carrefour de l’Europe is hiermee een ideale uitvalsbasis om de stad te ontdekken.

Merkbelofte
Maarten Markus, Managing Director van NH Hotel Group Benelux, UK, France, Africa & USA, ziet NH Brussels Carrefour de l’Europe als een mooie aanvulling op de andere zes NH Hotels in Brussel: 'Brussel is een stad die voor ons en onze gasten erg belangrijk is. In lijn met ons strategisch vijfjarenplan is NH Hotel Group continu op zoek naar hotels die onze merkbelofte vertegenwoordigen: de beste locaties met de beste service tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. NH Brussels Carrefour de l’Europe biedt ons een nieuwe kans om deze belofte waar te maken voor onze gasten. Uiteraard gaat onze zoektocht naar geschikte hotels onverminderd door. Een stad als Antwerpen staat bijvoorbeeld hoog op onze verlanglijst.'

NH faciliteiten
Eigenaar van het hotel is HNA Hospitality Group. De gasten van het hotel checken vanaf 1 maart 2015 in bij NH Hotels en genieten daarmee van alle voordelen van NH, zoals het NH Hotel Group Rewards loyaliteitsprogramma en de kwaliteitsstandaarden die de keten stelt aan faciliteiten, producten en service. Hotel Director Maria Gargiulo is inmiddels al vier jaar aan het hotel verbonden. Samen met haar bevlogen en gastvrije team zal zij ook binnen NH Hotel Group verantwoordelijk zijn voor NH Brussels Carrefour de l’Europe.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!