Back Back Nieuws

NH Hotel Group tweemaal in de prijzen bij World Hospitality Awards

10 november 2015
NH Hotel Group is tijdens de World Hospitality Awards 2015 in Parijs uitgeroepen tot 'Best Global Hotel Group'. Deze Grand Prix is toegekend voor de onderscheidende wijze van opereren van de keten. Tijdens de awardceremonie ontving NH Hotel Group ook de award voor 'Best Initiative in Sustainable Development and Corporate Social Reponsibility' voor de Hotels with a Heart campagne, waarin de bijna 400 hotels van de keten kamers beschikbaar stellen voor families die een zware tijd doormaken.

Kroon op het werk 
De toekenning van de twee awards is een kroon op het werk van de keten: 'Alle collega's van NH Hotel Group zijn ontzettend trots dat we met deze prestigieuze, internationale awards zijn onderscheiden', aldus Federico González Tejera, CEO van NH Hotel Group. 

Hotels with a Heart 
NH Hotel Group wil met de Hotels with a Heart campagne families die een zware tijd doormaken in het zonnetje zetten. In het afgelopen decennium zijn er meer dan 22.000 hotelkamers gedoneerd aan deze gezinnen, om ze de rust en ontspanning te bieden die ze hard nodig hebben, bijvoorbeeld doordat een ziek kind ver weg van huis verpleegd wordt in een ziekenhuis. In samenwerking met meerdere goede doelen zetten wereldwijd meer dan 2.000 medewerkers van NH Hotel Group zich ieder jaar in om de families een onvergetelijk weekendje weg te bezorgen. In december 2015 zal de elfde editie van Hotels with a Heart plaatsvinden in alle 29 landen waar NH Hotel Group actief is. 

Jury- en publieksprijs
De Worldwide Hospitality Awards worden ieder jaar georganiseerd door MKG Group, expert op het gebied van hospitality en toerisme. Sinds 1999 worden ieder jaar projecten op het gebied van onder andere innovatie, marketing, HR, social responsibility en duurzaamheid onderscheiden. Twee jury's, bestaande uit experts uit de hotelbranche en professionals uit de reis-, marketing- en ondernemersbranche, hebben dit jaar samen met de bezoekers van de website van Hospitality ON een keuze gemaakt uit de 45 finalisten, waarbij NH Hotel Group in twee van de vijftien categorieën als winnaar uit de bus is gekomen. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!