Back Back Nieuws

NH Hotel Group opent historisch NH Collection hotel in Rome

17 augustus 2015
NH Hotel Group verstevigt haar positie in Italië met de opening van een nieuw hotel in Rome. Eind 2015 opent aan het Piazza Cinquecento het tiende NH Collection hotel in Italië. Dit brengt het totaal aantal hotels wereldwijd op 43. Het nieuwe hotel wordt momenteel gerealiseerd in een monumentaal en iconisch pand, gelegen op loopafstand van Stazione di Roma Termini, het Centraal Station van Rome, en dichtbij de belangrijkste toeristische en zakelijke bestemmingen van de stad.

Capaciteit
Het nieuwe NH Collection hotel heeft een oppervlakte van 11.000 vierkante meter, verdeeld over vier verdiepingen, en krijgt 180 kamers. Het hotel wordt uitgerust met vergader- en congreszalen met een capaciteit van maximaal 350 personen. Ook komt er een bar, een restaurant en een sfeervolle tuin met uitzicht op de ruïnes van de Muur van Servius Tullius, gebouwd in de vierde eeuw na Christus.

Upper-upscale segment
NH Collection hotels zijn bestemmingshotels in het upper-upscale segment. Onder de zinspreuk 'Feel the Extraordinary' prikkelt NH Collection de zintuigen en biedt het een memorabel verblijf aan haar gasten. NH Collection hotels bevinden zich op strategische, stedelijke locaties en onderscheiden zich op het vlak van gastronomie, technologie, innovatie en design.

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky
In november 2015 zal NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky als eerste Nederlandse hotel van NH Hotel Group haar deuren openen onder de NH Collection vlag. In 2014 is gestart met een grootschalige restauratie van het gehele hotel. Meer dan 440 hotelkamers, state-of-the-art meeting & eventruimtes, de monumentale Wintertuin en een fine dining restaurant en grand café onder signatuur van 3*Michelin Chef Jacob Jan Boerma: NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky is volledig getransformeerd tot één van de NH Collection flagship hotels van NH Hotel Group.

Foto: Het uitzicht op de ruïnes van de Muur van Servius Tullius

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!