Back Back Nieuws

NH Hotel Group introduceert NH Collection in Duitsland

13 mei 2016
NH Hotel Group heeft het upper-upscale merk NH Collection officieel gelanceerd in Duitsland. In het bijzijn van de Spaanse Ambassadeur in Duitsland, Juan Pablo García-Berdoy, CEO Federico J. González Tejera en Managing Director van de Business Unit Central Europe, Stephan Demmerle, zijn NH Collection Berlin Friedrichstrasse, NH Collection Frankfurt City, NH Collection Hamburg City en NH Collection Dresden Altmarkt geïnaugureerd als NH Collection hotels.

In lijn met het strategisch vijfjarenplan, dat begin 2014 is ingezet, investeert NH Hotel Group wereldwijd in de renovatie van hotels om haar portfolio nog verder te versterken. Centraal staat het bieden van een hoge standaard van comfort, uitstekende service en uitmuntende gastvrijheid.

De lancering van NH Collection in Duitsland is een belangrijke mijlpaal binnen de uitbreidingsplannen van NH Hotel Group. ‘Deze lancering brengt ons een stap dichter bij onze visie: dat in de toekomst, wanneer iemand een reis plant naar een stad voor een overnachting of meeting, zakelijk of privé, diegene zich altijd zal afvragen of er een NH hotel op zijn plaats van bestemming is’, aldus CEO van NH Hotel Group Federico J. González Tejera. De keten wil tegen het einde van 2016 wereldwijd 68 NH Collection hotels op de kaart hebben staan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!