Back Back Nieuws

Next Kitchen Catering breidt uit

18 juni 2014
Steeds meer kleine en grote opdrachtgevers hebben de afgelopen jaren hun weg naar Next Kitchen Catering gevonden. Dankzij het vertrouwen van al deze klanten, is de huidige keuken van Next Kitchen te klein geworden om aan de vraag te voldoen. Binnenkort verhuizen zij daarom naar een grotere locatie aan de Elektronweg 10 te Utrecht.

Groei
Zeven jaar geleden begon Jeroen Boere met Next Kitchen Catering vanuit zijn woonkamer. Dit werd al snel te krap, waarna hij vertrok naar een grote productiekeuken met magazijn aan de Gageldijk in Utrecht. Inmiddels voldoet ook deze locatie niet meer aan de gewenste ruimte en gaat Next Kitchen verhuizen naar een locatie in Lage Weide. De nieuwe productieruimte bedraagt 800m2 en is drie keer zo groot als de huidige locatie. Het pand wordt voorzien van gekoelde productieruimtes, een separate wasstraat voor de afwas, groot magazijn, meerdere kantoorruimtes en een eigen fotostudio waar alle gerechten op eigen wijze worden gefotografeerd.

Naast de uitbreiding van het pand, zal ook het team uitgebreid worden. Op verschillende afdelingen worden er extra mensen aangetrokken. Naar verwachting zal het nieuwe pand per  1 september 2014 in gebruik worden genomen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!