Back Back Nieuws

New York Barbershop 'popt up' in nhow Rotterdam

07 december 2015
In de lobby van nhow Rotterdam kan vanaf nu  iedere man zich laten knippen en trimmen door de barbiers van New York Barbershop. Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag kunnen hotelgasten en passanten op afspraak terecht in de pop-up barbershop. De lobby van het hotel biedt een podium aan verschillende tijdelijke initiatieven. Na meerdere kunstprojecten en een pop-up store is de pop-up van New York Barbershop vanaf heden geopend.

Een rijke historie 
De barbieren van New York Barbershop zijn bekend in binnen en buitenland dankzij de hoogstaande service en kwaliteit én hun rol in de ontwikkeling van het ambacht. New York Barbershop is een Rotterdams familiebedrijf uit 1884, dat van vader op zoon is overgedragen en al vele internationale awards heeft mogen ontvangen.

'Ik heb de pier zien ontwikkelen de afgelopen 22 jaar en De Rotterdam gebouwd zien worden. De grootsheid ervan inspireerde me en toen al dacht ik na over hoe het zou zijn om New York Barbershop daar te presenteren. Het contrast met onze eigen locatie kan niet groter,' aldus Robert Lagerman, eigenaar van New York Barbershop.

Ook voor nhow Rotterdam past deze samenwerking naadloos in het hotelconcept. Hotel Director Hermann Spatt legt uit: 'nhow Rotterdam is een podium voor creativiteit, kunst en ambacht met een Rotterdamse oorsprong. New York Barbershop is hier misschien wel het ultieme voorbeeld van.'

Fotocredits: Hans Zijffers, craftwerk.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!